SVATÍK, J. Studium přípravy expandované poly(kyseliny mléčné) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Figalla, Silvestr

Student přistupoval k řešení zadaného tématu velmi aktivně. Počáteční obtíže s přípravou vzorků student vhodným způsobem překonal a splnil tak bez výhrad zadání práce. Výsledkem práce je ucelená laboratorní metoda přípravy vzorků expandované poly(mléčné kyseliny) vhodná k dalšímu laboratornímu zkoumání tohoto materiálu a jeho modifikací. Výsledky práce jsou srozumitelně prezentovány a obsahují také další možné směry výzkumu tohoto materiálu potřebné pro převedení do praktického použití. O aktuálnosti tématu svědčí již projevený zájem o pokračování výzkumu ze strany průmyslového partnera. Práci hodnotím celkovou známkou A/výborně.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Závěry práce a jejich formulace B
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování B
Využití poznatků z literatury B
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Petrůj, Jaroslav

Student má zjevně opravdový zájem o zadanou problematiku, nemá však dosud dosti zkušeností se zpracováním a optimálním využitím dostupné literatury, formulací textu a závěrů práce. Student dosáhl zajímavých výsledků a doporučuji ve studiu optimalizace PLA pěn dále pokračovat. Celkové hodnocení: výborně

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Využití literatury a její citace B
Úroveň jazykového zpracování B
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 99540