SVATÍK, J. Studium přípravy expandované poly(kyseliny mléčné) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2017.
Student přistupoval k řešení zadaného tématu velmi aktivně. Počáteční obtíže s přípravou vzorků student vhodným způsobem překonal a splnil tak bez výhrad zadání práce. Výsledkem práce je ucelená laboratorní metoda přípravy vzorků expandované poly(mléčné kyseliny) vhodná k dalšímu laboratornímu zkoumání tohoto materiálu a jeho modifikací. Výsledky práce jsou srozumitelně prezentovány a obsahují také další možné směry výzkumu tohoto materiálu potřebné pro převedení do praktického použití. O aktuálnosti tématu svědčí již projevený zájem o pokračování výzkumu ze strany průmyslového partnera. Práci hodnotím celkovou známkou A/výborně.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | B | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A | ||
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | B | ||
Využití poznatků z literatury | B |
Student má zjevně opravdový zájem o zadanou problematiku, nemá však dosud dosti zkušeností se zpracováním a optimálním využitím dostupné literatury, formulací textu a závěrů práce. Student dosáhl zajímavých výsledků a doporučuji ve studiu optimalizace PLA pěn dále pokračovat. Celkové hodnocení: výborně
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | B | ||
Úroveň jazykového zpracování | B | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | B |
eVSKP id 99540