ŠPAČEK, O. Výběr IS/ICT pro kulturní klub s restaurací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Dvořák, Jiří

Práce je pojata netradičním způsobem vyjadřujícím především potřeby kulturního klubu s restaurací. Tato koncepce tvoří pak netradiční systémové vymezení návrhu odpovídajícího modelu IS a jeho předpokládaných funkcí. Práci hodnotím především jako potřebnou pro nové prostředí aplikace, méně však pro informační management.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů D
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod E
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry E
Praktická využitelnost výsledků D
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň E
Práce s informačními zdroji, včetně citací E
Navrhovaná známka
E

Posudek oponenta

Dobrovolný, Jakub

Diplomová práce splňuje zadání a její závěr by mohl být v případě další spolupráce velmi přínosným pro posuzovaný klub s restaurací, kterému se díky zvoleným technologiím může podařit ušetřit finance a zároveň nabídnout kvalitnější služby. Průměrně stylisticky upravená a napsaná práce bohužel obsahuje překlepy, což snižuje její kvalitu a čtivost. Práci doporučuji uznat jako diplomovou a navrhuji hodnocení D, v případě velmi dobře vedené obhajoby navrhuji hodnocení stupněm C.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod D
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry E
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň E
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
D

Otázky

eVSKP id 63514