HAMALOVÁ, V. Stanovení vybraných chemických parametrů plodů šlechtěných odrůd bezu černého [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2014.
Diplomantka Veronika Hamalová navázala na téma stanovení chemických parametrů plodů šlechtěných odrůd bezu černého. Této problematice se ústav chemie potravin a biotechnologií věnuje již delší dobu ve spolupráci s několika pracovišti v České republice i v zahraničí. Posluchačka pracovala na zadaném diplomovém úkolu s pečlivostí a svědomitostí po celou vymezenou dobu. Množství vzorků, určených k analýzám základními analytickými laboratorními postupy, zpracovávala zručně a rychle. Práci s instrumentální technikou zvládala rovněž rychle a bezchybně. Poněkud jsem však postrádala osobní aktivní přínos autorky k tématu. Nicméně s technickými problémy, které se v průběhu práce vyskytly, se dokázala včas a se ctí vyrovnat. Zvlášť oceňuji množství literatury, kterou k tématu prostudovala. Předloženou diplomovou práci Bc. Veroniky Hamalové celkově hodnotím jako zdařilou a přínosnou pro řešení dané tematiky. Práci doporučuji k obhajobě a uděluji známku VÝBORNĚ - A.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | B | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
-
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | B | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | B |
eVSKP id 63060