HAMALOVÁ, V. Stanovení vybraných chemických parametrů plodů šlechtěných odrůd bezu černého [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Vespalcová, Milena

Diplomantka Veronika Hamalová navázala na téma stanovení chemických parametrů plodů šlechtěných odrůd bezu černého. Této problematice se ústav chemie potravin a biotechnologií věnuje již delší dobu ve spolupráci s několika pracovišti v České republice i v zahraničí. Posluchačka pracovala na zadaném diplomovém úkolu s pečlivostí a svědomitostí po celou vymezenou dobu. Množství vzorků, určených k analýzám základními analytickými laboratorními postupy, zpracovávala zručně a rychle. Práci s instrumentální technikou zvládala rovněž rychle a bezchybně. Poněkud jsem však postrádala osobní aktivní přínos autorky k tématu. Nicméně s technickými problémy, které se v průběhu práce vyskytly, se dokázala včas a se ctí vyrovnat. Zvlášť oceňuji množství literatury, kterou k tématu prostudovala. Předloženou diplomovou práci Bc. Veroniky Hamalové celkově hodnotím jako zdařilou a přínosnou pro řešení dané tematiky. Práci doporučuji k obhajobě a uděluji známku VÝBORNĚ - A.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování A
Využití poznatků z literatury A
Kvalita zpracování výsledků B
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Závěry práce a jejich formulace B
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Vránová, Dana

-

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků B
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování B
Formální úroveň práce – celkový dojem B
Závěry práce a jejich formulace B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 63060