STANĚK, V. Svařování korozivzdorných ocelí v potravinářském průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Kubíček, Jaroslav

Posluchač prokázal schopnost samostatného řešení zadané problematiky. Samostatně vypracoval návrh pro realizaci i samotné zkoušky svarů pro výrobu nádoby. Pro všechny svary na konstrukci nádoby vypracoval postup svařování WPS. Práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání A
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod B
Vlastní přínos a originalita B
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii A
Logické uspořádání práce a formální náležitosti A
Grafická, stylistická úprava a pravopis B
Práce s literaturou včetně citací B
Samostatnost studenta při zpracování tématu A
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Hála, Michal

Zadání a cíl práce k dané problematice byl splněn. Teoretickou část bakalářské práce autor zpracoval přehledným a srozumitelným způsobem. Práce obsahuje nejdůležitější poznatky z oblasti možných technologií svařování austenitických ocelí. Práce jako celek dobře popisuje možnou výrobu v potravinářském průmyslu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání A
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Vlastní přínos a originalita A
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii B
Logické uspořádání práce a formální náležitosti A
Grafická, stylistická úprava a pravopis A
Práce s literaturou včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 64315