STRŽINEK, D. Podnikatelský záměr – cateringové služby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Heralecký, Tomáš

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Vilímová, Monika

Student si na základě svých teoretických znalostí a praktických poznatků zvolil ke zpracování své bakalářské práce téma cateringových služeb. Díky samostatnému zpracování bakalářské práce student propojil v souvislostech podmiňující zdravé podnikání, oblast úvěrů, daní, legislativy a pohyb financí v oboru výroby a služeb. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Jednotlivé části jsou rozděleny do kapitol a podkapitol. Student vhodně zvolil použití příloh. Práce není přehlcena použitými daty, tabulkami a grafy. Struktura práce je dobře čitelná a obsah práce je dobře srozumitelný, přesto by bylo možné ekonomické výsledky shrnout do jedné výsledkové formy. Cíl práce byl v plném rozsahu splněn a byl uplatněn široký rozsah teoretických a praktických poznatků. V oblasti personální politiky a zajištění zástupnosti pracovníků při krizových stavech nebyla problematika zcela rozvinuta. V praktické využitelnosti výsledků je potřeba této problematice věnovat zvýšenou pozornost. V interpretaci cash flow je vhodné uvažovat o postupném náběhu produkce. V informačních zdrojích doporučuji před spuštěním projektu dopracovat stravovací normy včetně forem zpracování potravin ovlivňující gramáže. O vyzrálosti studenta svědčí množství získaných dat a jejich vazeb v ekonomických a provozních souvislostech.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 83627