KROPÁČEK, L. Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Předkládaná diplomová práce je zpracována velmi dobře. Založení minipivovaru dle zpracovaného podnikatelského záměru vidím jako zcela reálné. Podnět k diskuzi: Jako potenciální odběratele produktu jste identifikoval podniky z oblasti HoReKa v Uherském Hradišti a blízkém okolí. Realizoval jste u těchto odběratelů průzkum vnímání Vámi nově zaváděné značky piva na trh? Pokud ne, popište prosím, jak byste postupoval.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Diplomant vypracoval velmi kvalitní práci, která je v praxi velmi dobře použitelná. Může být manuálem pro podnikatele budoucí i současné, kteří potřebují utřídit svůj podnikatelský záměr.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 71099