KROPÁČEK, L. Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Konečná, Zdeňka

Předkládaná diplomová práce je zpracována velmi dobře. Založení minipivovaru dle zpracovaného podnikatelského záměru vidím jako zcela reálné. Podnět k diskuzi: Jako potenciální odběratele produktu jste identifikoval podniky z oblasti HoReKa v Uherském Hradišti a blízkém okolí. Realizoval jste u těchto odběratelů průzkum vnímání Vámi nově zaváděné značky piva na trh? Pokud ne, popište prosím, jak byste postupoval.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Kobzík, Petr

Diplomant vypracoval velmi kvalitní práci, která je v praxi velmi dobře použitelná. Může být manuálem pro podnikatele budoucí i současné, kteří potřebují utřídit svůj podnikatelský záměr.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 71099