KROUPOVÁ, K. Vybrané anorganické kontaminanty v potravinách a možnosti jejich stanovení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.
Práci doporučuji k obhajobě a hodnotím ji známkou velmi dobře / B.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | B | ||
Studium literatury a její zpracování | C | ||
Využití poznatků z literatury | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | C | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | B | ||
Využívání konzultací při řešení práce | B | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | B |
Práce má rešeršní charakter a zabývá se problematikou některých vybraných chemických kontaminantů v potravinách. Konkrétně se zaměřuje na tzv. těžké (lépe toxické) kovy: As, Cd, Pb a Hg. Jsou zde přehledně popsány jejich vlastnosti se zvláštním důrazem na biologické a toxické účinky, druhá část práce je věnovaná možnostem jejich analytického stanovení. Zadání práce bylo splněno. Práce je zpracovaná velmi dobrým způsobem, několik málo překlepů výrazně nesnižuje její kvalitu.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 10315