KROUPOVÁ, K. Vybrané anorganické kontaminanty v potravinách a možnosti jejich stanovení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Vitoulová, Eva

Práci doporučuji k obhajobě a hodnotím ji známkou velmi dobře / B.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání B
Studium literatury a její zpracování C
Využití poznatků z literatury B
Kvalita zpracování výsledků C
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Závěry práce a jejich formulace B
Využívání konzultací při řešení práce B
Celkový přístup k řešení úkolů B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Vítová, Eva

Práce má rešeršní charakter a zabývá se problematikou některých vybraných chemických kontaminantů v potravinách. Konkrétně se zaměřuje na tzv. těžké (lépe toxické) kovy: As, Cd, Pb a Hg. Jsou zde přehledně popsány jejich vlastnosti se zvláštním důrazem na biologické a toxické účinky, druhá část práce je věnovaná možnostem jejich analytického stanovení. Zadání práce bylo splněno. Práce je zpracovaná velmi dobrým způsobem, několik málo překlepů výrazně nesnižuje její kvalitu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování A
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 10315