MOCHAROVÁ, Z. Návrh podnikatelského záměru na založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Mucha, Martin

Bakalářská práce popisuje návrh záměru na založení kavárny. Teoretická východiska jsou vhodně zvolena. Analýza současného stavu charakterizuje obecné a oborové okolí budoucí firmy, popisuje zvolený průzkum trhu a zhodnocuje v závěru příležitosti, hrozby a odhad silných a slabých stránek. Návrhová část je vhodně členěna, obsahuje všechny podstatné náležitosti včetně zhodnocení rizik. Návrhy jsou přínosné a realizovatelné. Práci hodnotím jako velmi dobrou a doporučuji ji k obhajobě. Otázka: Jaká vidíte rizika a jejich eliminaci, když ani jeden z majitelů kavárny nemá odpovídající znalosti v oblasti tohoto podnikání.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B
Přínos a praktické využití návrhu B
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Mráček, Pavel

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Písemná a grafická úprava A
Úplnost vypracování B
Zvolený přístup k řešení cíle práce A
Úrověň zpracování práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Obtížnost a správnost řešení B
Přínos a praktické využití návrhu B
Odborná jazyková úrověň A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 54476