SLAVÍČKOVÁ, R. Sledování kvality pšenice pro potravinářské účely. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2010.
-
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Bakalářská práce byla zaměřena na sledování kvality pšenice ihned po sklizni. Teoretická část podává přehled o významu pšenice, popisuje vlastnosti pšeničného zrna a zmiňují se zde vnější faktory, které ovlivňují její kvalitu. V experimentální části byly sledovány jakostní parametry od osmi různých dodavatelů, které byly graficky zpracovány a následně diskutovány. Práce je logicky a přehledně členěna. Vychází z dostatečného množství literárních zdrojů. Všechny cíle zadání byly splněny a práce působí dobrým dojmem. Proto ji mohu doporučit k obhajobě a hodnotím známkou výborně/A.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 28133