SLAVÍČKOVÁ, R. Sledování kvality pšenice pro potravinářské účely. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Omelková, Jiřina

-

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování A
Využití poznatků z literatury A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Hýsková, Eva

Bakalářská práce byla zaměřena na sledování kvality pšenice ihned po sklizni. Teoretická část podává přehled o významu pšenice, popisuje vlastnosti pšeničného zrna a zmiňují se zde vnější faktory, které ovlivňují její kvalitu. V experimentální části byly sledovány jakostní parametry od osmi různých dodavatelů, které byly graficky zpracovány a následně diskutovány. Práce je logicky a přehledně členěna. Vychází z dostatečného množství literárních zdrojů. Všechny cíle zadání byly splněny a práce působí dobrým dojmem. Proto ji mohu doporučit k obhajobě a hodnotím známkou výborně/A.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování A
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 28133