KRÁLOVÁ, P. Přídavek oxidu uhličitého do mléka pro výrobu sýrů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2010.
Objasněte komisi přídavek plynného oxidu uhličitého do teplého mléka ( 30-34°C), který jde proti pravidlům rozpustnosti plynů v mléce, (lépe by bylo rozpouštět plyn v mléce studeném). Čím jste zabezpečila reakci ox. uhličitého v mléce i při tak vysoké teplotě? Proč plyn ihned nevyprchal?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Výborná, technologicky zaměřená práce s přímým využitím v praxi. Výsledky jsou velmi kvalitně zpracovány a erudovaně diskutovány. Rovněž po formální a jazykové stránce má práce vysokou úroveň. Připomínky: 1) V abstraktu chybí nejdůležitější výsledky práce. 2) Kapitola 1.6 by podle mého názoru měla být úvodní kapitolou všeobecné části. 3) Ve výsledcích bych považoval za vhodnější spojit kapitoly 3.1 a 3.4. 4) Závěr je psán částečně formou diskuse, dle mého názoru by mohl být stručnější a některá tvrzení by mohla být formulována přesněji.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | B |
eVSKP id 24085