HAMRLOVÁ, R. Cereální suroviny, výrobky a jejich význam [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.
-
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Předložená bakalářská práce se zabývá studiem cereálních surovin, výrobků a jejich významem. V teoretické části autorka pečlivě shrnula danou problematiku a doplnila ji řadou tabulek a detailních obrázků. Kladně hodnotím realizaci části experimentu v potravinářském závodě – stanovení peroxidového čísla. Experimentální část zabývající se senzorickým hodnocením müsli je velmi dobře zpracována a doplněna charakteristickými a srozumitelnými diagramy. Čitelnost práce snižuje množství chyb a překlepů, citace použité literatury v textu jsou chybně prezentovány a není sjednocen styl psaní latinských názvů. Vzhledem k těmto skutečnostem práci hodnotím stupněm velmi dobře (B) a doporučuji ji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | B | ||
Úroveň jazykového zpracování | B | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | B |
eVSKP id 38964