HAMRLOVÁ, R. Cereální suroviny, výrobky a jejich význam [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Omelková, Jiřina

-

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování A
Využití poznatků z literatury A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Divišová, Radka

Předložená bakalářská práce se zabývá studiem cereálních surovin, výrobků a jejich významem. V teoretické části autorka pečlivě shrnula danou problematiku a doplnila ji řadou tabulek a detailních obrázků. Kladně hodnotím realizaci části experimentu v potravinářském závodě – stanovení peroxidového čísla. Experimentální část zabývající se senzorickým hodnocením müsli je velmi dobře zpracována a doplněna charakteristickými a srozumitelnými diagramy. Čitelnost práce snižuje množství chyb a překlepů, citace použité literatury v textu jsou chybně prezentovány a není sjednocen styl psaní latinských názvů. Vzhledem k těmto skutečnostem práci hodnotím stupněm velmi dobře (B) a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků B
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Využití literatury a její citace B
Úroveň jazykového zpracování B
Formální úroveň práce – celkový dojem B
Závěry práce a jejich formulace B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 38964