JELÍNEK, Z. Molekulární typizace bakterií mléčného kvašení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2010.
Student vypracoval bakalářskou práci se zájmem o řešenou problematiku.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | B | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
K předložené práci mám tři dotazy: Při porovnání dat pro jednotlivé metody sestavení dendrogramu, ale i pro jednotlivé koeficienty míry podobnosti jsou vždy použity jiné hladiny podobnosti (od 26% do 95%). Jakým způsobem byly tyto hladiny určeny a proč. Jaké bylo nastavení parametrů výpočtu (optimalizace, tolerance délek bandů, atd.). Jak je definováno kritérium pro označení "nejvodnější" koeficient míry podobnosti.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | B | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | B |
eVSKP id 24578