ZÁLEŠÁK, J. Návrh změn informačního systému firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
otázka: proč jste nepoužil jemnější výběrová kriteria při srovnání systémů?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | C | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Předložená bakalářská práce se zabývá návrhem změn informačního systému firmy Vinařství Veverka. Práce vychází z 27 rešerší a je logicky členěna do 3 kapitol. První kapitola je věnována teoretické části, ve druhé kapitole autor provádí analýzu problému a současného stavu společnosti. Třetí kapitola obsahuje návrh změn IS firmy. Po formální stránce se autor dopustil jak typografických, tak i formálních chyb (např. různé mezery za nadpisy stejné úrovně, na str. 23 není text zarovnán do bloku, str. 48 na prvním řádku byt místo být apod). Z tohoto hlediska je na práci vidět, že jí autor nevěnoval dostatek času. I přes uvedené nedostatky se domnívám, že předložená bakalářská práce splňuje kritéria kladená na bakalářské práce, doporučuji ji k obhajobě a hodnotím ji známkou B - velmi dobře.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | C |
eVSKP id 68624