ZÁLEŠÁK, J. Návrh změn informačního systému firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Koch, Miloš

otázka: proč jste nepoužil jemnější výběrová kriteria při srovnání systémů?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Balaštíková, Radka

Předložená bakalářská práce se zabývá návrhem změn informačního systému firmy Vinařství Veverka. Práce vychází z 27 rešerší a je logicky členěna do 3 kapitol. První kapitola je věnována teoretické části, ve druhé kapitole autor provádí analýzu problému a současného stavu společnosti. Třetí kapitola obsahuje návrh změn IS firmy. Po formální stránce se autor dopustil jak typografických, tak i formálních chyb (např. různé mezery za nadpisy stejné úrovně, na str. 23 není text zarovnán do bloku, str. 48 na prvním řádku byt místo být apod). Z tohoto hlediska je na práci vidět, že jí autor nevěnoval dostatek času. I přes uvedené nedostatky se domnívám, že předložená bakalářská práce splňuje kritéria kladená na bakalářské práce, doporučuji ji k obhajobě a hodnotím ji známkou B - velmi dobře.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 68624