NEČAS, M. Řízení průběhu zakázky organizací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Práce je zaměřena do oblasti kontinuálních výrob s ohledem na zakázku od odběratele v oblasti potravinářských výrob. Autor se zaměřil na inovaci informačních toků a navrhl nový informační systém pro podnik. Za klad považuje i rozbor rizik při implementaci informačního systému.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A
Přínos a praktické využití návrhu B
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B
Splnění cíle a rozsahu zadání B
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Navrhovaná známka
B

Otázky

Posudek oponenta

Havířová, Eva

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 19930