NEČAS, M. Řízení průběhu zakázky organizací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Práce je zaměřena do oblasti kontinuálních výrob s ohledem na zakázku od odběratele v oblasti potravinářských výrob. Autor se zaměřil na inovaci informačních toků a navrhl nový informační systém pro podnik. Za klad považuje i rozbor rizik při implementaci informačního systému.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | A | ||
Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | ||
Splnění cíle a rozsahu zadání | B | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B |
eVSKP id 19930