HARKABUSOVÁ, V. Sledování forem arsenu v potravinách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.
Diplomová práce Mgr. Veroniky Harkabusové je velmi přehledně zpracována. Studentka prokázala, že dovede pracovat s odbornou knižní a časopiseckou literaturou a dokáže vybrat vhodné informace týkající se studované problematiky. Při řešení experimentální části práce postupovala studentka poměřně samostatně a zvládla instrumentálně složitou přístrojovou techniku, založenou na spojení vysokoúčinné kapalinové chromatografie a atomové fluorescenční spektrometrie s generací hydridů. Práce je také na dobré stylistické a grafické úrovni. Na základě posouzení diplomové práce mohu konstatovat, že autorka splnila vytyčené cíle. Práci doporučuji k obhajobě a hodnotím ji známkou výborně / A.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Výborná práce s přehledným logickým členěním a jasně formulovanými výsledky. Úroveň jazykového zpracování a formální úroveň jsou vynikající. Jako oponent mám jedinou vážnější výhradu a tou je absence diskuse.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | C | ||
Využití literatury a její citace | B | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 2622