MOCHAROVÁ, Z. Návrh podnikatelského záměru na založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Bakalářská práce popisuje návrh záměru na založení kavárny. Teoretická východiska jsou vhodně zvolena. Analýza současného stavu charakterizuje obecné a oborové okolí budoucí firmy, popisuje zvolený průzkum trhu a zhodnocuje v závěru příležitosti, hrozby a odhad silných a slabých stránek. Návrhová část je vhodně členěna, obsahuje všechny podstatné náležitosti včetně zhodnocení rizik. Návrhy jsou přínosné a realizovatelné. Práci hodnotím jako velmi dobrou a doporučuji ji k obhajobě. Otázka: Jaká vidíte rizika a jejich eliminaci, když ani jeden z majitelů kavárny nemá odpovídající znalosti v oblasti tohoto podnikání.
| Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
|---|---|---|---|
| Odborná úroveň navrhované části | B | ||
| Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
| Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | ||
| Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | B | ||
| Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | A | ||
| Splnění cíle a rozsahu zadání | A | ||
| Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | ||
| Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B |
| Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
|---|---|---|---|
| Písemná a grafická úprava | A | ||
| Úplnost vypracování | B | ||
| Zvolený přístup k řešení cíle práce | A | ||
| Úrověň zpracování práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B | ||
| Obtížnost a správnost řešení | B | ||
| Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
| Odborná jazyková úrověň | A |
eVSKP id 54476