MRŇOUSOVÁ, Z. Podnikatelský plán pro založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Koudelková, Petra

Otázky: 1) Kde a v jakém časovém období jste prováděla průzkum pomocí zmiňovaného dotazníku? 2) Jakým způsobem jste stanovovala kalkulační přirážku u dietní hovězí víčkové ve výši 170 %?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací A
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Jílková, Eva

Bakalářská práce je tvořena teoretickou a praktickou části, kde praktická část koresponduje s teoretickou a vhodně ji doplňuje. Jednotlivé kapitoly na sebe logicky navazují a daná terminologie je vhodně zvolena přesto se autorka neubránila většímu množství gramatických a formálních chyb. Autorka zvolila velmi atraktivní téma, které má tendenci být zrealizováno, avšak v práci chybí jednoznačné závěry.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 64152