MRŇOUSOVÁ, Z. Podnikatelský plán pro založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Otázky: 1) Kde a v jakém časovém období jste prováděla průzkum pomocí zmiňovaného dotazníku? 2) Jakým způsobem jste stanovovala kalkulační přirážku u dietní hovězí víčkové ve výši 170 %?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | A |
Bakalářská práce je tvořena teoretickou a praktickou části, kde praktická část koresponduje s teoretickou a vhodně ji doplňuje. Jednotlivé kapitoly na sebe logicky navazují a daná terminologie je vhodně zvolena přesto se autorka neubránila většímu množství gramatických a formálních chyb. Autorka zvolila velmi atraktivní téma, které má tendenci být zrealizováno, avšak v práci chybí jednoznačné závěry.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 64152