VYČÍTALOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení vegetariánské restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
1. Proč je "možnost kulturního vyžití" považováno za slabou stránku podniku?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | C | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | Práce obsahuje několik gramatických chyb, čemuž mohla autorka věnovat větší pozornost. | |
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Bakalantka zpracovala zajímavé a praktické téma. Vychází z popisu standardních teoretických východisek z oblasti marketingu a částečně i financí. V praktické části popisuje samotný podnikatelský plán, kdy vychází z analýzy trhu, zaměřuje se na popis produktu, obchodní, marketingový a finanční plán. Zejména finanční plán je kvalitně a detailně zpracován a rozhodně může sloužit jako podklad pro zahájení skutečného podnikání. Bakalářská práce splňuje nároky na ni kladené a doporučuji ji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 88164