VYČÍTALOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení vegetariánské restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Hornungová, Jana

1. Proč je "možnost kulturního vyžití" považováno za slabou stránku podniku?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Práce obsahuje několik gramatických chyb, čemuž mohla autorka věnovat větší pozornost.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Černohorský,, Jan

Bakalantka zpracovala zajímavé a praktické téma. Vychází z popisu standardních teoretických východisek z oblasti marketingu a částečně i financí. V praktické části popisuje samotný podnikatelský plán, kdy vychází z analýzy trhu, zaměřuje se na popis produktu, obchodní, marketingový a finanční plán. Zejména finanční plán je kvalitně a detailně zpracován a rozhodně může sloužit jako podklad pro zahájení skutečného podnikání. Bakalářská práce splňuje nároky na ni kladené a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 88164