PITTOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení mikropodniku - řeznictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Práce je excellentní přesahující požadavky na bakalářskou práci. Návrhy a dporučení jsou realizovatelná v praxi.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | A | Návrhová část práce je kvalitní. Relevance mezi analytickou a syntetickou částí práce je evidentní. | |
Přínos a praktické využití návrhu | A | Návrhy a doporučení se dají využít v praxi. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | Studentka byla při zpracování práce samostatná, iniciativní a kreativní. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | Literatura uvedená v závěru práce je reprezentativní a odpovídá požadavkům tématu. Literatura je též v práci citována. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | V závěru práce chybí titulky u některých tabulek. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | Cíle práce jsou splněny. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | Teoretická část práce je příkladná a odpovídá požadavkům práce. | |
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | Analytická část práce je dostatečně kritická. |
eVSKP id 32398