PITTOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení mikropodniku - řeznictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Koráb, Vojtěch

Práce je excellentní přesahující požadavky na bakalářskou práci. Návrhy a dporučení jsou realizovatelná v praxi.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Návrhová část práce je kvalitní. Relevance mezi analytickou a syntetickou částí práce je evidentní.
Přínos a praktické využití návrhu A Návrhy a doporučení se dají využít v praxi.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Studentka byla při zpracování práce samostatná, iniciativní a kreativní.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Literatura uvedená v závěru práce je reprezentativní a odpovídá požadavkům tématu. Literatura je též v práci citována.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B V závěru práce chybí titulky u některých tabulek.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle práce jsou splněny.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Teoretická část práce je příkladná a odpovídá požadavkům práce.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Analytická část práce je dostatečně kritická.
Navrhovaná známka
A

Otázky

Posudek oponenta

Ardely, Patrik

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 32398