VAŠULÍNOVÁ, K. Podnikatelský plán pro založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Bayerová, Vladimíra

Diplomatka pracovala samostatně, iniciativně a práce je na dobré úrovni. Výsledky práce je možné využít při praktické realizaci. Doplňující otázka: Jakým způsobem jste pro účely práce definovala přímou konkurenci, nepřímou konkurenci a nabídku substitutů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části C
Přínos a praktické využití návrhu B
Iniciativa a samostatnost při zpracování B
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 C
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Němcová, Radka

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 54579