KUBICOVÁ, L. Výroba vína se zaměřením na rozdíly v produkci "bio" vína a vína připravovaného běžnou cestou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.
Bakalářská práce Lenky Kubicové splnila požadavky zadání práce. Práce je na vysoké úrovni, poznatky jsou velmi přehledně a srozumitelně zpracovány, také z jazykového hlediska hodnotím práci velmi pozitivně. Bakalářka využívala konzultací během řešení práce a maximálně také využila dostupné literatury. Bakalářskou práci doporučuji k obhajobě a hodnotím ji známkou výborně / A.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Velmi pěkná teoretická práce s vynikající úpravou.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 18869