VALEŠ, T. Podnikatelský záměr - založení společnosti na výrobu proteinových tyčinek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | C |
Bakalářská práce se věnuje velmi zajímavému podnikatelskému záměru na založení nové společnosti vyrábějící a prodávající proteinové tyčinky z cvrčků. V praktické části autor aplikuje poznatky, a to především z oblasti managementu a podnikové ekonomiky. Po formální stránce předložená práce splňuje požadavky na ní kladené, má odpovídající rozsah i strukturu. Členění textu je srozumitelné, postavené logicky, jednotlivé celky na sebe obsahově navazují. Poměr teoretické a praktické části je v práci vyvážen, praktická část převažuje. Citace jsou srozumitelně uvedené. V praktické části autor potvrzuje, že danému oboru rozumí.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 116154