ĎURÁNOVÁ, L. Podnikatelský plán - Jídelna u Marků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Bakalářská práce je zpracována přehledně, srozumitelně, v logické návaznosti. Téma je uchopené, jasně stanovéné cíle a hledání řešení je dotažené k závěru s výsledkem. Studentka prokázala, že umí samostatně pracovat. Oceňuji vlastní přínos - výsledky dotazníku by mohli být zajímavé pro současného majitele, pokud má zájem reagovat na aktuální poptávku. Dále využila možnosti učňovských praxí ze školy v sousedním městě, čímž může o něco snížit osobní náklady. Škola vstřícný přístup podnikatele ocení.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 94708