ZLÁMALOVÁ, P. Závislost kvalitativních ukazatelů sladu na teplotě rmutování při přípravě sladiny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2017.
Účelem diplomové práce diplomatky Bc. P. Zlámalové bylo porovnat technologické parametry sladu v závislosti na teplotě rmutování při přípravě sladiny. V průběhu řešení experimentální části prováděla stanovení základních parametrů sladu (extrakt, viskozita, barva atd) při různých teplotách rmutování. Pracovala samostatně a velmi dobře zvládala práci v analytické laboratoři. Prokázala schopnost samostatně řešit zadané úkoly, dobře se orientovala v příslušné problematice. Při experimentální práci a zpracování výsledků plně využívala teoretické znalosti získané v průběhu studia na FCH VUT, které doplnila studiem doporučené literatury. Jako vedoucí diplomové práce hodnotím laboratorní činnost i dosažené výsledky studentky Bc. P. Zlámalové známkou A.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
1. Existuje nějaká registrovaná odrůda ječmene, která vykazuje velmi nízkou aktivitu lipoxygenasy? 2. Proč nemají sladovny/pivovary zájem o slady s vysokým obsahem dusíkatých látek v zrnu a jaká je optimální hodnota?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 99411