DUDOVÁ, N. Podnikatelský plán Brašnářství O´gar [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | |||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | A |
Předloženou práci hodnotím kladně, bez větších připomínek. Autorka ve své práci hovoří o návrhu podnikatelského plánu pro založení malého podniku. V druhé části práce je dále zpracována samostatná návrhová část podnikatelského plánu pro založení Brašnářství O´GAR včetně veškerých rizik a perspektivy realizace. Své závěry autorka podkládá vybranými analýzami. Po získání dalších vědomostí má studentka veškeré předpoklady stát se kvalitním odborníkem pro ekonomickou praxi. Autorka splnila cíle zadání, tudíž doporučuji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 94990