MÜLLER, L. Analýza proteomu piva pomocí hmotnostní spektrometrie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.
Bc. Lukáš Müller plnil během řešení své diplomové práce všechny zadané úkoly zodpovědně a iniciativně. Vysoce hodnotím zejména jeho práci při vyhodnocení naměřených MS/MS dat.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Část o MS analýze je stručnější v poměru k ostaním částem teoretického úvodu než by odpovídalo jejich závažnosti. Některé formulace v práci jsou na hranici přípustnosti u vědeckého textu. 1) Jak je možné, že se ve vašich identifikacích objevily proteiny patřící druhů Triticum aestivum či Oryza sativa? 2) Jak by se prakticky daly proteinové mapy využít k identifikaci piva (značka, várka, atp.) a ke kontrole jakosti? Existuje již takový postup (u vín je již vyvíjen)?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | B | ||
Logické členění práce | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | B | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 16506