VRBA, J. Podnikatelský záměr firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Počet denně vydaných nápojů automatem se může zdát být příliš vysoký. Jaká bude ekonomika projektu při 20 prodaných nápojích denně na jeden automat? Prodávat nápojové automaty dalším provozovatelům lze považovat za budování konkurence. Zdůvodněte prosím Vámi použitou koncepci.
| Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
|---|---|---|---|
| Odborná úroveň navrhované části | A | ||
| Přínos a praktické využití návrhu | A | ||
| Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | ||
| Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | ||
| Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | A | ||
| Splnění cíle a rozsahu zadání | A | ||
| Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | ||
| Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A |
eVSKP id 49760